Søkeresultater på "mate"

Søker...

Ingen resultater
Generelt

Satema – 60 år med innovasjon

1.september fylte Satema 60 år! Dette ble feiret med firmatur til våre fasiliteter i Riga. Gratulerer med dagen, Satema!

Satema – 60 år med innovasjon

En høstdag 1. september 1963 ble SATEMA etablert av Oddvar Persson på Oppsal i Oslo. 8. september 2023 feiret vi 60 års jubileumet ved å selskapet inviterte alle ansatte med på tur til fabrikkbesøk i Riga! En fantastisk tur med gode kollegaer for både faglig påfyll, relasjonsbygging og sosialt samvær. En verdig feiring av et jubileumsår for selskapet med en utrolig spennende historie, samt ikke minst et fantastisk kick-start på de neste 60 årene, som på ingen måte skal stå i skyggen for vår historie!

Navnet SATEMA skal visst stå for allsidighet, entusiasme, smidighet og ukonvensjonelle metoder. Noe som stemmer ganske godt med vår historie og hvordan vi jobber. Faktumet er det ikke er så mange som kjenner til den faktiske opprinnelsen til navnet. SATEMA navnet er nemlig en forkortelse for “SAlg av Teknisk Elektrisk MAteriell”! Fiffig mener nå vi 😊

Siden 1963 har selskapet spesialisert seg på leveranser av profesjonell strømforsyning og kundetilpassede løsninger. Dette er noe vi som selskap har store ambisjoner å fortsette med!

GRATULERER MED DAGEN, SATEMA!

Satema igjennom 60 år:

1963: AS Satema etableres

1968: Produksjonslokasjonen Satema Moelv AS etableres

2001: Tavlebyggeren Skaaret AS erverves

2005: Satema AB etableres i det Svenske markedet

2006: Produksjonslokasjonen Satema Baltic etableres

2012: Satema når en omsetning over 250 MNOK

2019: Satema blir endel av United Power

2022: Satema når en omsetning over 500 MNOK

2022: Satema flytter inn i nyoppussede lokaler i Oslo

2022: Eltavle Grenland AS i Porsgrunn erverves av Satema

2022: Satema AS og Satema Moelv AS fusjoneres

2023: Øksnes Teknikk AS erverves av Satema

2023: Skaaret AS utvider produksjonslokalene på Stange med 850kvm

160 ansatte
7 lokasjoner
3 land
510 MNOK

Satema-gruppen vokst raskt, både organisk og ved strategiske oppkjøp. i 2023 er teller selskapene 16 ca. 160 ansatte over 7 lokasjoner i 3 land. Selskapet styrker stadig sin posisjon som en markedsledende aktør innen profesjonell strømforsyning og har ambisjoner om ytterligere vekst.  Vi jobber stadig med ytterligere profesjonalisering, effektivisering og tilpasning til både eksisterende og kommende krav i markedet! Det er med stolthet og ydmykhet vi ser tilbake på hva selskapet har oppnådd og de utfordringer vi skal ta tak i fremover!

Gå foran og sette standarden!

Som et ledd i videre profesjonalisering av selskapet har SATEMA arbeidet med å oppdatere selskapets visjon, misjon, verdier, kundeløfter og våre forpliktelser til bærekraftig produksjon og drift. Alt dette er samlet i vår nye merkevareplattform som er vår rettesnor for alt selskapene i Satema-gruppen gjør både internt og ut mot markedet. Les mer om dette på Om oss siden.

Satema skal lede det grønne skiftet

Satema har i en årrekke levert grønne løsninger innenfor profesjonell strømforsyning og vant sist en bærekraftspris for vårt arbeid med å bistå våre kunder med å bli mer bærekraftig. Nå arbeider vi med å også dra det grønne skiftet inn i bygg og anleggsbransjen. En bransje som henger etter med digitalisering, elektrifisering og bærekraftig drift. Her investeres det mye og vi samarbeider med viktige aktører i bransjen for å finne gode løsninger som skal akselerere det grønne skiftet i denne bransjen. Vi gleder oss stort til å vise mer om hva vi jobber med.

Spikkestad fabrikken

Første fabrikken til daværende A.S Satema

Tavleavdelingen

Tavleproduksjon på fabrikken i Spikkestad i full sving