Search Results for "mate"

Søker...

Ingen resultater

Referanser

The Plus

Vestre Møbelfabrikk, The Plus, er verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk. Fabrikken er lokalisert på Magnor og Satema og Skaaret har bidratt med alt fra rådgivning til design av både smarte tavlesystemer og strømskinner. Selve hjertet i dette fantastiske bygget!
Les mer om "The Plus"
 • Logo Akva Group

  «AKVA group valgte å benytte seg av Satema som leverandør til våre prosjekter på bakgrunn av at de kunne levere en komplett pakke av generatorsett, tavlesystemer og styresystemer som dekket våre behov.»

  Sigurd Larsen,
  Innkjøpssjef AKVA group ASA

 • Logo Universitetssykehuset i Nord-Norge

  «UNN er svært fornøyd med leveransen av dieselaggregater og styresystemer fra Satema som ble kjøpt i forbindelse med oppgradering av sykehusets nødstrøm. I tillegg til at vi er fornøyd med jobben, så har vi hatt et frukbart samarbeid gjennom mange år som vi setter stor pris på. Satema har også utført service og oppgraderinger på levert utstyr.»

  Martin Sivertsen, Seksjonsleder Elektro
  Universitetssykehuset Nord-Norge HF

 • Logo Sykehuset i Vestfold

  «Vi har ved flere prosjekter kjøpt dieselaggregater fra Satema AS. Både før, under og etter prosjektene har Satema vært en profesjonell samarbeidspartner og utvist leveringsdyktighet, gode serviceavtaler og garantibetingelser. Satema AS besitter et sterkt fagfelt innen aggregater, de yter god service og ettersyn for nødvendig vedlikehold. Våre investeringer har gitt oss pålitelig strømforsyning i hverdagen!»

  Nils Stensholt
  Elektrosjef SiV HF Servicedivisjon,
  Sykehuset i Vestfold