Søkeresultater på "mate"

Søker...

Ingen resultater
Generelt

Satema vinner av Sustainability Impact Award Norge 2022!

Satema AS og Skaaret AS mottok prisen som vinner av Sustainability Impact Awards i Norge på Schneider Electric Innovation Hub på Ryen i Oslo.

Satema og Skaaret mottar Sustainability Impact Award 2022

Satema var også en av de 12 europeiske finalistene i den globale kåringen og skiller seg dermed ut også på internasjonalt nivå.

Begrunnelsen fra Schneider Electric:

Satema er en av landets mest fremoverlente leverandører av produkter og tjenester for sikker og pålitelig strømforsyning fra A til Å; fra første spadetak med løsninger for byggestrøm og reservekraft, til bolig og næringsbygg, med smarte, pålitelige og energieffektive løsninger for infrastruktur og elektrisk distribusjon. Med sine produkter, løsninger og tjenester, hjelper Satema kunder med å bruke energi mer effektivt.

Satema benytter videre sin erfaring og kompetanse fra smart elektrodistribusjon i bygg til å utvikle innovative systemløsninger for infrastruktur og elektrodistribusjon på byggeplasser (Byggestrøm). Bygg og anlegg er verdens største landbaserte industri. Med sin teknologi og løsninger senker Satema terskelen for samhandling, digitalisering og energieffektivisering for alle aktørene inn mot dette segmentet, noe som vil være avgjørende for å nå de ambisiøse bærekraftmålene for bygg og anleggsnæringen!

Vi i Satema AS og Skaaret AS er stolt Schneider Electric EcoXpert partner og har i en årrekke hjulpet våre kunder med bærekraftige, digitale og energieffektive løsninger for elektrisk distribusjon. Vi er ydmyke og stolte over både nominasjonen og seieren i Sustainability Impact Awards Norge! Vi gleder oss til et fortsatt godt samarbeid rundt energieffektivisering av alle deler av elektrobransjen sammen med Schneider Electric!