Search Results for "mate"

Søker...

Ingen resultater

Spesialtilpasning

Mekanisk spesialproduksjon ved SATEMA Moelv er basisen i vår produksjon. Her konstrueres og bygges alt det som senere skal kompletteres med elektrisk montering ved vår fabrikk. Produktspekteret er meget bredt og dekker kapslinger og skap til byggestrømsentraler, anleggskiosker samt aggregathus/containere til reservekraftaggregater, transformatorkiosker samt en rekke andre produkter hvor aluminium er råvaren.

Satema har lang spisskompetanse innen mekanisk spesialproduksjon.

Vår avdeling for mekanisk spesialproduksjon her eget produksjonslokale på Moelv som ble etablert i 1967. Vi har stor kunnskap om faget, nyutvikling står i fokus og vi jobber tett med kunden for å tilpasse produktene etter ønske og behov.

Avdelingen produseres også dobbeltveggede aluminiumsskap for bruk der teknologiske løsninger skal plasseres utendørs, og hvor det er avgjørende med beskyttelse mot forskjellige værforhold.

Moderne maskinpark
Vår moderne maskinpark kombinert med lang erfaring i konstruksjon av elektro-mekaniske produkter gjør oss i stand til å møte kundens krav og forventninger hurtig og kostnadseffektivt.

Produksjon
Produksjonslinjen starter med stanse/nibble-maskin. Det er en Amada EM2510 med 20 tonn presskraft, 45 verktøystasjoner og plass til et plateformat på 1250x2500mm. Den er bygd sammen med en Amada MP250 inn- og ut-mater med 2 palettstasjoner beregnet for 1250×2500 plate. Kombinasjonen gjør at anlegget store deler av tiden kan gå ubetjent. Anlegget er svært fleksibelt og er velegnet til produksjon av mindre og mellomstore serier.

Ønsker du å komme i kontakt med vår mekaniske avdeling, vennligst kontakt interim fabrikksjef:

Dennis Nyberg
E-mail: dennis.nyberg@satema.no