Søkeresultater på "mate"

Søker...

Ingen resultater
Generelt

Satema tar sikte på å lede den grønne omstillingen! Vil du være med å gjøre en forskjell?

Satema har med sine 60 år i bransjen vokst til å bli en ledende aktør innen profesjonell strømforsyning. Selskapet består i dag av rundt 160 ansatte og omsetter for nær 500 millioner kroner, men Satema har enda større ambisjoner for fremtiden. For å nå målene våre trenger vi enda flere knallgode folk som vil være med å ta en ledende rolle i det grønne skiftet i vår bransje.

Etablering, drift og vedlikehold av bygg står for 40% av de totale klimautslippene i verden, og Satema er på plass fra spaden settes i jorda til bygget står klart. Derfor ønsker vi å ta en ledende rolle innen energieffektivisering og digitalisering i hele byggets livssyklus. For å få til dette har Satema den siste tiden vært igjennom en krevende omstilling for å profesjonalisere og effektivisere våre avdelinger. Samtidig har vi satt ambisiøse og langsiktige mål som danner grunnlag for en robust organisasjon med forutsigbarhet og trygghet for alle ansatte.

Trenger flere knallgode folk

Satema er i vekst innen mange fagområder, og er på jakt etter flere knallgode folk. Har du lyst til å jobbe i et markedsledende selskap, samt ta en ledende rolle innen digitalisering, elektrifisering og energieffektivisering av bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen i Norge? Skandinavia? Kanskje til og med globalt? Da vil vi gjerne ha en søknad fra deg.

Uten gode lagkamerater, duger helten ikke

I tråd med de stadig økende utfordringene knyttet til klimaendringer og miljøpåvirkning, har vi besluttet å intensivere vår innsats for å fremme og gjøre tilgjengelig bærekraftige løsninger for vår bransje. Dette vil vi gjøre ved å:

  • Fremme bærekraftige produkter og tjenester: Vi vil akselerere utviklingen og implementeringen av bærekraftige produkter og tjenester. Dette inkluderer effektivisering av produksjon, bruk av miljøvennlige materialer, fremme resirkulering og gjenbruk, samt å støtte innovative løsninger som bidrar til digitalisering, energieffektivisering, og en sirkulær økonomi.
  • Samarbeid: Satema erkjenner betydningen av å samarbeide med våre interessenter for å oppnå målene for det grønne skiftet. Vi vil aktivt søke partnerskap med andre selskaper, myndigheter og organisasjoner for å utveksle kunnskap, utvikle felles initiativer og skape et sterkt nettverk som kan fremme bærekraftig utvikling.
  • Trippel bunnlinje: Bærekraft handler ikke kun om miljøpåvirkning, men også sosial- og økonomisk bærekraft. Vi er opptatt av å skape en forretning som ikke bare er bærekraftig på disse tre områdene for Satema, men også for våre leverandører, samarbeidspartnere og våre kunder.

Satema ser på det grønne skiftet som en mulighet for innovasjon, vekst og langsiktig bærekraft. Vi er fast bestemt på å handle nå for å sikre en sunnere og mer bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.

Målet er å sette standarden

Gjennom flere tiår har Satema levert kvalitetsprodukter for elektrisk distribusjon, og har med det etablert seg som en markedsledende aktør. Vi har satt oss hårete mål om å gå foran og sette standarden i et stadig tøffere marked. Derfor må vi hele tiden jobbe bedre og smartere, sammen. Som ett lag som tør å lede an i en «tradisjonell» bransje. Hvorfor? Jo, fordi vi vil videreutvikle alt det vi vet og kan i dag, til å bli enda bedre i morgen. Verden, samfunnet og markedet vi lever i, står ved et digitalt og grønt paradigmeskifte. Det tar vi på alvor.

Smarte, energieffektive løsninger

Bygg og anlegg er verdens største landbaserte industri, men mangler tilpassede løsninger som legger til rette for en mer effektiv samhandling, overvåkning og kontroll. Løsninger som sikrer effektiv drift på tvers av alle aktører og interessenter.

Med vår mangeårige kompetanse og erfaring fra rådgivning og leveranser av smarte og energieffektive løsninger for bygg, har Satema klare ambisjoner om å gå foran i den grønne omstillingen av bygg- og anleggsbransjen. Vi er allerede godt i gang med arbeidet, men vi trenger flere dyktige, ambisiøse og uredde kollegaer på laget for å nå målene våre om å bli den beste i klassen.

Så, hva sier du? Vil du være med å lede den grønne omstillingen i bygg, anlegg og eiendomsbransjen? Da kan det være nettopp deg vi leter etter.

 

Vi ønsker deg en riktig god sommer! Og kunne du tenke deg å bli en del av Satema-teamet eller har spørsmål om de ledige stillingene våre, kan du ta kontakt med HR-Leder, Indu Fossan.