Søkeresultater på "mate"

Søker...

Ingen resultater
Byggestrøm

Øksnes Teknikk AS blir en del av Satema gruppen

Satema og Øksnes Teknikk enige om oppkjøp av det velrennomerte selskapet i Moss. Et flott tilskudd til Satema sitt byggstrømsortiment

Øksnes Teknikkg og Satema

Satema AS, en markedsledende aktør innen profesjonell strømforsyning, kunngjør at selskapet har kommet til enighet med Øksnes Teknikk AS om oppkjøp av selskapet. Et selskap anerkjent for leveranser av skreddersydde løsninger for bygg og anleggssektoren. Det strategiske oppkjøpet vil ytterligere styrke Satemas posisjon som ledende leverandør av produkter, løsninger og tjenester til bygg og anleggsbransjen.

Øksnes Teknikk har etablert seg som en betrodd partner i bransjen, og oppkjøpet representerer en spennende mulighet for Satema til å utvide sitt produktsortiment og styrke sin ekspertise innen bygg og anlegg. Gjennom denne transaksjonen vil Satema kunne tilby enda mer omfattende tekniske løsninger og skreddersydde tjenester til sine kunder.

“Vi er begeistret over å kunngjøre oppkjøpet av Øksnes Teknikk AS. Deres sterke posisjon, dyktige medarbeidere og omfattende tekniske kompetanse gjør Øksnes Teknikk til et verdifullt tilskudd. Ved å kombinere våre ressurser og ekspertise, vil vi kunne levere enda mer innovative og skreddersydde løsninger til våre kunder.” uttalte Thomas Schumann Østgaard, administrerende direktør i Satema.

“Vi gleder oss til et tettere samarbeid med Satema på alt i fra produktutvikling og produksjon til salg og kundeoppfølging. Vi ser det som en vinn-vinn for oss og våre kunder. Samarbeidet vil gi økt produkt- og tjenestetilbud, samt raskere leveranser.” uttalte Kjell Roger Øksnes, daglig leder i Øksnes Teknikk AS

Oppkjøpet av Øksnes Teknikk AS er i tråd med Satema sin strategi om å vokse på tyngre bygg- og anleggsutstyr i Norden. Med dette oppkjøpet vil Satema kunne utnytte synergier og skape en plattform for videre vekst og suksess i begge selskaper.

Denne oppkjøpsavtalen representerer et betydelig steg fremover for både Satema og Øksnes Teknikk. Begge selskapene ser frem til å realisere synergier og til å fortsette å skape innovative løsninger for kundene.

Øksnes teknikk

Øksnes Teknikk har lang fartstid innen bygg og anleggsbransjen hvor selskapet har samarbeidet med de store entreprenørene i en årrekke. Selskapet lager spesialiserte maskiner tilknyttet aktiviteter innen bygg og anleggsbransjen og har få eller ingen konkurrenter som produserer tilsvarende produkter/konsepter. Noen av produktene som leveres er kabeltromler, spoleapparat, kabelutlegger, dukpåsettingsmaskin, med mer. Produkter som kompletterer produktene fra Satema godt innenfor elektrisk infrastruktur på bygg og anleggsplasser.

Satema er allerede leverandør av produkter som inngår i produksjon av produktene fra Øksnes Teknikk.

United Power

Satema eies av holdingselskapet United Power. United Power eier, kjøper og utvikler selskaper med sterke merkevarer innen produktområdene energi, lys og klima. Blant selskapene inngår Satema, El-Björn, Vohek , Skaaret, Eltavle Grenland, Redmyle og nå Øksnes Teknikk. Sluttkundene er i hovedsak profesjonelle aktører innen bygg og anleggsbransjen, men også eiendom, infrastruktur, industri, med mer. Veksten innenfor United Power skjer i Europa både organisk og ved oppkjøp. United Power utvikler og styrker merkevarer eksternt samtidig som det er fokus på synergier på tvers av selskapene internt. United Power setter krav til en tydelig bærekraftsprofil i alle sine selskaper.
Les mer

900 MSEK

United Power konsernet omsatte for omkring 900 millioner svenske kroner i 2022

250 ansatte

United Power konsernet sysselsetter cirka 250 ansatte på tvers av selskapene i Europa

5 land

Selskapene i United Power konsernet opererer pr 2023 i Norge, Sverige, Finland, Latvia og Storbritannia