Søkeresultater på "mate"

Søker...

Ingen resultater

Produksjonsmedarbeider/Montør mekanisk

Vi øker produksjonen og ser stadig etter flere knallgode folk! Send oss en åpen søknad!

Arbeidsgiver: Satema AS
Stillingstittel: Produksjonsmedarbeider/montør
Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Moelv

Satema vokser og søker stadig flere knallgode ressurser til våre produksjonsavdelinger. Er du en driftig, initiativrik og positiv og ønsker å jobbe med produksjon i et velrennomert og solid markedsledende selskap? Da ønsker vi å høre fra deg.

Vi søker deg som har kompetanse innen mekanisk produksjon, sveising, montasje, eller annen relevant kompetanse eller erfaring. Som person er du nøyaktig, strukturert, initiativrik og omgjengelig. Du liker å samarbeide og bidrar med et godt humør.

Vi kan tilby:

  • En bedrift i vekst, med et solid selskap i ryggen
  • Bedriftshelsetjeneste for de ansatte
  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver
  • Gode opplærings- og utviklingsmuligheter i konsernet
  • Konkurransedyktige betingelser og forsikringsordninger
  • Fleksibel arbeidstid, med kjernetid fra 08.00-15.00

Vi ønsker å utjevne kjønnsforskjeller og oppfordrer spesielt kvinner til å søke. Vi vil behandle søknadene fortløpende.

Ta kontakt ved spørsmål, og ikke nøl med å søke! Satema AS jobber aktivt for likestilling og mot alle former for diskriminering grunnet kjønn, graviditet, fødselspermisjon/ adopsjon, omsorgsoppgaver, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse, seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk og kombinasjoner av disse grunnene.

Spørsmål kan rettes til HR Leder, Indu Fossan, på 918 54 567. Ta kontakt ved spørsmål, og ikke nøl med å sende oss en søknad!

Om arbeidsgiveren

Satema Gruppen (Oslo, Moelv, Porsgrunn, Satema AB, Skaaret AS og Satema Baltic) har siden 60-tallet utviklet, produsert og tilbudt produkter for pålitelig strømforsyning til et bredt spekter av kunder. Produktene og tjenestene strekker seg fra mekanisk produksjon og elektrisk utstyr for både midlertidig og fast installasjon, til nødstrøm og reservekraft som batteri og strømaggregater.

Selskapet er en betydelig leverandør til oppdragsgivere i bygg- og anleggsbransjen, offentlige og private virksomheter, entreprenører, e-verk, forsvaret, hjelpeorganisasjoner og utleiefirmaer i elektrosektoren. Vår bredde, samt tverrfaglige erfaring og kunnskap gjør Satema til en unik bedrift innenfor elektrosegmentet. Satema er representert med kontorer i Norge, Sverige og Latvia.

Interessert?

Send søknad og CV ved å klikke under
Søk på stillingen