Search Results for "mate"

Søker...

Ingen resultater

Trime Group

Logo Trime

Trime Lighting Tower Specialist

Trime S.r.l. er spesialist på lysmaster. Design og produksjon utføres i den italienske fabrikken som dekker et område på 24000 kvm. Det er et vertikalt integrert selskap som inkluderer design, metallarbeid, pulverlakkering, mekanisk og elektrisk montering og slutt-testing, alt gjort internt.

Ingeniørteamet utviklet et bredt spekter av innovative, kompakte og allsidige produkter ved å bruke de nyeste teknologiene innen energieffektivisering, reduksjon av eksosgass og CO2-utslipp. Blant motordrevne lysmaster har teamet utviklet noen laveffektsprodukter. Solcelle-lysmastene er et godt eksempel på dette, et innovativ produkt som ikke har CO2-utslipp og med svært lav miljøpåvirkning. Lysmastene er utviklet og brukt i alle markeder, alle miljøforhold og mange forskjellige bruksområder som utleie, byggeplasser, veiarbeid, arrangementer, olje og gass, gruvedrift, sivilbeskyttelse og militært bruk.

På få år doblet selskapet størrelsen og kvaliteten på produktene førte til et strategisk nettverk av salg og service over hele verden. Selskapet søker kontinuerlig etter nye teknologier for bedre å tilfredsstille forespørslene, med mål om å redusere miljøpåvirkningen.

Logo TEKNO PROGET

TEKNO PROGET

TEKNO PROGET har spesialisert seg på design og produksjon av høyteknologiske generatorer og sveisesett, over et stort tilbud av andre forskjellige produkter. Selskapet har vært aktive på markedet siden 1990 og  produserer i Italia med den nyeste teknologien og i den velkjente italienske kvaliteten.

Fabrikken dekker opptil 24000 kvm fordelt på ulike områder, hvor de ulike fasene av produksjonen finner sted. De mange spesialiserte teknikerne er eksperter på design, pulverlakkering, mekanisk og elektrisk montering. I tillegg utføres den endelige testingen for å sikre at kvaliteten når de høye standardene som er fastsatt av fabrikken.

TEKNO PROGET tilbyr et bredt utvalg av moderne generatorer fra 1kVA til 700kVA, fra den bærbare og batterilinjen til industri- og utleielinjen. Etter å ha fulgt markedets og kundenes forespørsler har Tekno Proget funnet de beste innovative løsningene, ved å bruke den nyeste teknologien og fokusere på energisparing, redusere CO2-utslipp og støy. Hovedmålet til de ansatte er å lage produkter som er skreddersydd kunden.