Search Results for "mate"

Søker...

Ingen resultater

Hva bør du tenke på ved valg av gulvboks

Satema har et bredt og stort utvalg av mange ulike typer av gulvbokser for både innendørs og utendørs bruk – derfor er det viktig å tenke igjennom følgende for lettere å kunne velge riktig type for deres behov.

Før man velger gulvboks type bør man tenke på følgende:

• Hva slags type miljø skal gulvboksen være i?
Det er veldig stor forskjell på om boksen skal være i et offentlig miljø hvor mange går eller under en pult i et kontorlandskap.

• Belastningskapasitet?
Skal gulvboksen klare tung belastning for eks. overkjørsel?

• Vanntett?
Skal boksen være i et miljø hvor det er mye fukt? Kanskje i et kjøkken, utendørs på verandaen eller på hytta?

• Skal den støpes ned eller være i et tre/data/parkett gulv?
Hvis man skal montere boksen i et tregulv, kreves det i de fleste tilfeller en flens så at boksen kan hvile mot gulvet, montasje for tregulv er meget enkelt å få til. Hvis man skal støpe så kreves det en boks som er konstruert for dette eller en ekstra nedstøpningsdel som passer sammen med boksen i tillegg.

• Bestykning?
Dette er veldig avgjørende, hva slags komponenter man har behov for. Dette avgjør størrelsen på boksen og valget av type boks utover miljøet den skal monteres i.

• Spesielle ønsker og behov?
Har dere et prosjekt hvor dere har behov for en type gulvboks som dere ikke kan finne på hjemmesiden? Kontakt oss så tar vi en prat! Satema har mye kompetanse og vi er fleksible!

Satema AS er stolt av at vi kan kalle oss en gulvboksspesialist og vi gjør alt for å tilfredsstille våre kunders behov i form av fleksibilitet, effektivitet og engasjement i forbindelse med deres ønskemål og prosjekt. Vi vil møte deres behov og ønsker så langt vi kan, alltid!

Kontakt oss gjerne for mer informasjon tilpasset deres prosjekt eller enkelte behov, vi vil alltid hjelpe til for å skape den beste løsningen!

Velg Satema til ditt neste prosjekt!