Search Results for "mate"

Søker...

Ingen resultater
Aggregater

Behov for deler eller service til ditt aggregat?

Vi tilbyr fast service på en rekke typer aggregater

Service aggregat

Satema yter service, support og etterarbeid på aggregatleveranser – dette er din trygghet ved kjøp av våre produkter!

Kvalitet, funksjonalitet på utstyr, leveringsdyktighet og service er viktige elementer vi jobber etter. Vårt serviceteam står klare for etterarbeid og support når leveransen av aggregater er gjort slik at dere til enhver tid har pålitelig og riktig strømforsyning. Vi tilbyr også servicekontrakter med fast oppfølging i tillegg til 24-timers serviceordning. Ta kontakt for priser og utrykningstid.

Skal du registrere service på et strømaggregat?

Servicelogg må føres for å opprettholde garantien på aggregatet. Utført service skal registreres fortløpende, og senest en uke etter at jobbe er utført. I garantitiden må utført service registreres på vår servicelogg.

Lastbank

Har dere behov for generator-test?

Vi utfører belastningstest av strømaggregater, UPS etc.

Effekter:
Lastbank 1: 1000kW – vendbar 230V og 400V.
Lastbank 2: 500kW – 400V. Denne er montert på henger med totalvekt under 750KG, kan trekkes med sertifikat kl.B.

Lastbankene er også tilgjengelig for utleie til aktører som har eget fagpersonell. Vi fører Simplex 120m² og 240m² koblingskabler.

Reservedeler

Motorolje & frostvæske
Vi leverer Valvoline`s motorolje og frostvæske, dette er produkter med høy kvalitet og vi har konkurransedyktige priser. Ved større ordrer leveres varene fraktfritt.

Filtere

Vi leverer originale filtere til aggregatene vi forhandler, og da hele sortimentet; oljefilter, by-pass filter, dieselfilter, vannseperator, luftfilter og vannfilter. For øvrig leverer vi også de samme filterne med Fleetguard som underleverandør.

Filterskift, oljeskift og frostvæskeskift skal utføres til angitte tider for å opprettholde sikker drift, samt for å opprettholde garantibetingelsene på anlegg som er innenfor garantiperioden.

Motorvarmere

Vi gir konkurransedyktige priser på utstyr fra Defa, og det er motorvarmere i form av slange- og blokkvarmere vi selger mest av. En velfungerende motorvarmerinstallasjon sørger for sikker start, jevn turtallsregulering og man unngår også unødig motorslitasje.

Startbatterier

Finn riktig startbatteri for deres behov ved å følge denne lenken www.sonnak.no , så oppgir vi pris på valgt produkt etter forespørsel.

Øvrige reservedeler

Drivreimer, termostater, spenningsregulatorer, driftsautomatikker og annet utstyr relatert til nødstrømsaggregater fremskaffes om vi får oppgitt nødvendig data for anlegget.

For bestilling av serviceoppdrag og deler, kontakt oss på telefon 40 41 33 20 eller send mail til service@satema.no (NB! Gjelder kun henvendelser for aggregater)

Fyll gjerne ut følgende bestillingsskjema slik at vi kan gi deg tilbud på reservedeler.

Trenger du teknisk support, vennligst send mail til support@satema.no (NB! Gjelder kun henvendelser for aggregater)

Våre agenturer

Kohler

Trime

Exide

Valvoline

DEFA