Search Results for "mate"

Søker...

Ingen resultater

Elektrotavler for fast installasjon

Full kontroll over strømforbruket i bygget med smarte elektrotavler

Satema-gruppen er din komplette leverandør av elektrotavler og strømskinner. Via selskapene Satema avdeling Moelv og Skaaret har vi siden etableringen i 1963 perfeksjonert oss på konstruksjon og produksjon av elektrotavler. Fra våre moderne lokaler leverer vi fordelinger som spesialbygges etter ønsker og behov fra våre kunder. Strømskinner prosjekteres og tilpasses det enkelte anlegg – ferdig montert eller levert for egen montasje.

Våre kunder er blant annet installatører, industribedrifter og prosessleverandører. Med dyktige fagarbeidere og ingeniører leverer vi lavspent hovedtavler, fordelingstavler og styretavler til de fleste formål. Etter hvert har også strømskinner og datagulv kommet til, så vi kan nå bistå våre kunder med komplette leveranser fra trafo til forbrukerpunkt.

Vi leverer til de fleste segmenter, som f.eks. næringsbygg, industri, kritiske bygg, utdanning, infrastruktur, med mer.

Satema og Skaaret er lidenskapelig opptatt av kontinuerlig utvikling og strekker oss langt for å overgå kundenes forventninger. God kvalitet i alle ledd er en ledetråd som holder oss skjerpet i hverdagen og fører fram til et godt produkt som både kunde og sluttbruker blir fornøyd med i lang tid.

Våre tavleavdelinger

Skaaret AS

Skaaret AS på Stange er en rendyrket tavleprodusent og har siden 1963 produsert alle typer elektrotavler. Her bygges i hovedsak Schneider Electric tavlesystem sammen med Elsteel. Det benyttes videre kvalitetskomponenter fra Siemens, ABB og Eaton. Skaaret er videre den eneste tavlebyggeren i landet som tilbyr skreddersøm av strømskinner.

Adresse: Elgfaret 55, 2335 Stange
Telefon: 62 58 58 80
Epost: firmapost@skaaret.as

Eltavle Grenland AS

Eltavle Grenland AS i Porsgrunn ble etablert i 1977 og har siden levert tavlesystemer til alle formål. Tavlene er i hovedsak basert på Eaton tavlesystemer.

Adresse: Nedre Søliveg 13,
3914 Porsgrunn
Telefon: 35 93 02 20
Epost: post@eltavle-grenland.no