Search Results for "mate"

Søker...

Ingen resultater

Aluminiumsskap

Robuste og værfaste aluminiumsskap for bruk utendørs og innendørs i krevende miljøer

Se vårt utvalg

Våre aluminiumsskap er utviklet for utendørs bruk og innendørs i krevende miljøer, beregnet for innkapsling av sensitive komponenter. Satema har produktene som sikrer alle former for infrastruktur og annet som behøver ekstra beskyttelse. Siden 1963 har vi utviklet innovative løsninger som beskytter tekniske komponenter i de verst tenkelige miljøer. Vi er i dag en av landets største produsenter av aluminiumsskap. Når teknologi skal fungere i et utendørs miljø møter vi stadig flere utfordringer for å opprettholde et stabilt driftsmiljø.

Moderne teknologi er sårbar for fukt og temperatur, samtidig som våre teknologiske løsninger blir viktigere i alle former for bl.a. infrastruktur. Satema har gjennom mange år erfart dette i praksis og har derfor lagt ned store ressurser for å utvikle et konsept med aluminiumsskap tilpasset de vanskeligste miljøsituasjoner vi kan tenke oss, og som vil beskytte teknologi fra slitasje og skade. Våre aluminiumsskap er utviklet for bruk alle steder der teknologiske løsninger skal plasseres utendørs og innendørs i krevende miljøer, og der det er avgjørende med beskyttelse mot forskjellige værforhold.

Etter 60 år i bransjen har vi opparbeidet bred erfaring. Tverrfaglig kompetanse innenfor elektro og mekanisk produksjon gjør at vi tilbyr våre kunder skreddersydde løsninger med høy kvalitet. Bred fagkunnskap, moderne produksjon og solide samarbeidspartnere gjør oss godt rustet til å møte fremtiden. Gjennom kontinuerlig innovasjon og utvikling blir vi stadig bedre – noe som også kommer deg som kunde til gode.

VÅR ERFARING = DIN TRYGGHET.

7 grunner til hvorfor velge aluminiumsskap fra Satema

 • Korrosjonssikkert. Skapene er fremstilt av sjøvannsbestandige aluminiumsplater i legering
  5754. Legeringen kombinerer god styrke med stor korrosjonsbestandighet og er egnet for bruk i bl.a. saltvannsmiljø. Den er vanlig benyttet innen verft, transport, industri og der høyere styrke kreves. Utvendig er skapene lakkert med polyester pulverlakk.
 • Kondensfritt. Doble vegger og tak med naturlig luftsirkulasjon mellom innvendig og utvendig
  kapsling forhindrer kondens.
 • Høy tetthetsgrad. Skapene leveres i tetthetsgrad IP 66.
 • Lav vekt. Aluminium har lav, spesifikk vekt (AL=2,7, stål=8) noe som bidrar til skapenes lave vekt. Den spesielle konstruksjonen gir, til tross for lav vekt, stor styrke og evne til å motstå påvirkning fra: Regn, snø, frost, veisalt, UV-stråling og hærverk.
 • Gunstig pris og kort leveringstid. En gjennomtenkt konstruksjon, et godt produksjonsopplegg og engasjerte medarbeidere medvirker til gunstige priser og korte leveringstider.
 • Design. Utseendemessig har vi lagt vekt på en moderne og nøytral design uten forstyrrende elementer. Dette gjør at skapene lett glir inn i et hvert miljø. Skapene er pene ”uten å synes.”
 • Sikret mot vandalisme. For å hindre hærverk er alle kapslinger produsert med skjulte hengsler og minimalt med utvendige skruer.

Dobbeltveggede Aluminiumsskap (DVA)

Våre dobbeltveggede Aluminiumsskap (DVA08) er testet og godkjent av NEMKO ihht EN 62208, noe som gjør at vi har et av markedets mest hardføre aluminiumsskap for utendørs bruk. Skapene er testet i alle forhold av betydning for krevende miljø og ytre påkjenninger. Skap montert ute blir utsatt for kulde, varme, kondens og vibrasjoner kontinuerlig. DVA08 er laget for å takle de utfordringer naturen og forbipasserende trafikk medfører av nedbrytning og slitasje. Elektriske og elektroniske er ømfintlige og det er svært viktig at skapet beskytter komponentene mot elementer som kan bidra til å ødelegge disse. Det er selvfølgelig også viktig at fukt og støv ikke trenger inn i skapet. DVA08 lagerføres i et utvalg av størrelser og kan leveres flere farger. Skapene er designet med kvalitet og holdbarhet i tankene og varer i tiår etter tiår!
Se sortimentet