Søkeresultater på "mate"

Søker...

Ingen resultater
Aggregater

Hvorfor velge Stage V aggregater

Stage V aggregater har den nyeste generasjonen av dieselmotorer som er utviklet for å oppfylle de strenge utslippskravene som er satt av EU.

Kohler Power aggregater

Aggregatene er designet for å redusere utslippene av luftforurensninger som partikler og nitrogenoksider (NOx).

Kohler tilbyr EU Stage V-kompatible aggregatserie for å komplettere sine produkter for entreprenør og utleiemarkedet. Rental serien – er drevet av KOHLER, John Deere og Volvo motorer og er nå tilgjengelige i effekt 20-50-110-165-220-330-550KVA som standardprodukter.

Aggregatene brukes i mobile applikasjoner og tilbyr en rekke opsjoner, inkludert stikkontaktpanel og henger. Disse produktene er beregnet på utleieselskapet og entreprenører eller annen bruk som krever veimobilitet. De er også egnet for stasjonære backup- og produksjonsapplikasjoner som krever det laveste nivået av forurensende utslipp.

Stage V-aggregatene benytter forskjellig teknologi f.eks. dieselpartikkelfiltre (DPF), NOx-reduserende katalysatorer og “selective catalytic reduction” (SCR) teknologi. DPF-ene fanger opp partikler fra eksosen, mens SCR-teknologien bruker et tilskudd av diesel eller AdBlue for å redusere NOx-utslippene.

Har du spørsmål knyttet til Stage V teknologien eller våre Stage V produkter? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.